Uppdrag granskning

Uppdrag Granskning handlade om den undersökande journalistikens historia och som har funnits i svensk-tv sedan 1960-talet. Addeddate 2022-10-01 031833 Aspect_ratio 169 Audio_codec mp4a402 Color color.


Uppdrag Granskning Dvd Planet Store

I samband med försäljningen av en avancerad röntgenapparat erbjöds verksamhetschefen på Akademiska sjukhuset ett konsultavtal värt 200 000 kronor av.

. Genom Uppdrag granskning får de kontakt med varandra. De träffas en sommarkväll och gör en upptäckt som de längtat efter sen de var barn. Uppdrag granskning 08 Sep 2021 kl.

Uppdrag granskning kan avslöja en helt ny del i historien om Swedbank som kopplar ihop Donald Trumps dömde ex-kampanjchef med fyra miljoner svenska bankkunder. Uppdrag granskning publicerar dokument som tyder på att Telia Soneras Uzbekistan-affär inte var en engångsföreteelse. En ny röntgenmaskin köps in för miljoner till Akademiska sjukhuset.

Securitas hemligheter 58 min. Uppdrag granskning 01 Oct 2022 kl. Del 3 av 4Mer om programmet.

Om nyckelpersoner som kan vara ett hot mot rikets säkerhet. Uppdrag granskning är Sveriges ledande redaktion för undersökande journalistik. 1 day agoUppdrag granskning.

Fortsättning om Telia Soneras Uzbekistan-affär. Vårdchefens hemliga deal 31 min. Uppdrag granskning 44 tidigare medlemmar slår larm.

Swedbank och rättegången 59 min. Då sänder Uppdrag granskning ett chockerande reportage om skönhetsoperationen i Polen som slutade med en. Nina följde samfundets blodsregler nära att sluta i tragedi.

Systemet som heter XKeyscore gör det möjligt. 1 day agoUppdrag granskning. Due to a planned power outage on Friday 114 between 8am-1pm PST some services may be impacted.

Men affären har en mörk baksida. Det kommer ett tips inifrån Securitas. Granskningarna leder ofta till stort genomslag i samhällsdebatten och har sedan starten 2001.

Investigating the increase in teenage girls with gender dysphoria and the lack of research on this new group of. Det slog ner som en bomb - avslöjandet att Swedbank kan ha använts för omfattande penningtvätt under nästan. Viktigt för allmänheten att veta vad som pågår därinne.

Kanal 5 och Eyeworks börjar snart spela in serien Skönhetsresan. NSA har gett svenska FRA tillgång till ett av de mest kontroversiella systemen i den globala massövervakningen.


Sa Hanterar Uppdrag Granskning Insiderinfomation


Nordstjernan


File Uppdrag Granskning Vann Kristallen 2013 Jpg Wikimedia Commons


Uppdrag Granskning Media Queries


The Best Episodes Of Uppdrag Granskning Episode Ninja


Uppdrag Granskning Knutby Tv Show Air Dates Track Episodes Next Episode


Uppdrag Granskning Efter Kvallens Uppdrag Granskning Sitter Lina Makboul Och Henrik Bergsten Som Har Gjort Reportaget Om Aldersbedomningar Redo Att Svara Pa Era Fragor Fraga Har I Traden Facebook


Uppdrag Granskning Svt Knutby Fran Paradis Till Helvete Arkiv Charlotte Essen


Tv Shows Like Uppdrag Granskning 19 Similar Series User Rated


Uppdrag Granskning Home Facebook


Janne Josefsson Bildade Skola I Granskning Och Fornedring Gp


Uppdrag Granskning Tvmaze


Stream Uppdrag Granskning Podden Listen To Podcast Episodes Online For Free On Soundcloud


Fallet Christer Pettersson Uppdrag Granskning Per Henrik Maenpaa


Tipsa Uppdrag Granskning Svt Nyheter


Uppdrag Granskning Jonkopings Posten


Uppdrag Granskning Transbarnen Tvarvandningen Svt Play


Uppdrag Granskning Tillbaka I Rutan Gp


Uppdrag Granskning 37x16 28 Trakt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel